Prezentul contrat este supus Legii romane. Eventualele contentieux i aparute intre deltastudio si clienti/Cumparatori se vor rezolva PE cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, contentieux vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane COMPETENTE DIN Municipiul Bucuresti. 5. Cazile de baie sa fie DIN Acril. Acrilul este garanti intre 15 si 25 de Ani. Se intretine usor, ISI pastreaza timp indelungat luciul, se Spala cel mai bine cu CIF. Se pot repara in caz de zgarieturi, sunt mai sigure pentru copii si batrani. In caz de alunecare te Alegi cu un Cucui sau o vanataie, nu cu Oase rupte. -vizualizezi diferite MarimiKasahara si combinatii de modele si Culori disponibile pentru gresie si faianta; Desi multi au obiceiul de a Tine in baie un cos pentru rufele murdare, regulile Feng Shui filé ca aceasta Practica favorizeaza acumularea energiilor négatif si recomanda Depozitarea acestora intr-un spatiu Cat mai izolat sau Alegerea unui COS de rufe care sa se integreze si sa se confunde cu decorul. Urmatoarele produse nu beneficiaza de dreptul de renuntare: 10,8. In anumite cazuri, pentru mentinerea securitatii Tranzactiilor, la inregistrarea Comenzii, Cumparatorului i se va sollicita sa autorizeze Plata prin reintroducerea parolei aferente contului sau utilizarea amprentei digitale in cazul terminalelor mobile Care au aceasta faciliter.

PE Jos, in baie e cel mai indicat sa puneti gresie, INSA, puteti alege sa puneti si covorase, mozaicuri, etc. Nu am stat sa descriem Toate modelele de Bai MICI prezentate in acest articol. Ar fi fost prea multe de ZIS si articolul ar fi fost extrem de lung. Un lucru este CERT: sunt modele de Bai MICI amenajate Modern si pot fi cu siguranta implementate in Proiectul dumneavoastra de renovare a BAII. Toate aceste imagini Dar si multe altele le gasiti in Galeria cu fotografii Bai MICI si mari de PE siteul nostru. La fel de importanta pentru Amenajarea unei Bai este si dimensiacesteia. Daca in cazul unei Bai MICI constrangerea spatiului este cea mai importanta, in cazul unei Bai mari Libertatea de amenajare este mult mai mare. Astfel, aerisirea si deschiderea nu mai sunt doar senzatii ci realitati ale unor amenajari ce pot incluent si nenumarate obiecte de mobilier de baie.

Daca informațiile de facturare si livrare furnizate de Cumpărător sunt eronate sau incomplet, nu putem garanta respectarea termenelor de livrare. In limita timpului disponibil vom incerca sa contactam Cumparatorul pentru a stabili un nou Termen de onorare a comenzii. In cazul in care nu primim nici un semn din partea Cumparatorului in 24 de Ore, ne rezervam dreptul de a Anula comanda. Pasul final pentru trimiterea comenzii este butonul “Finalizează comanda”. La scurt timp dupa apăsarea acestui buton VEI Primi un email prin care se confirma inregistrarea comenzii. 10,7. in cazul in care aceste informatii sunt indisponibile mai mult de 48 (patruzecisiopt) de Ore in CONT, te ne sa ne sesizezi acest aspect PE adresa de mail: marketing@deltastudio.ro 3,1. Accesul in vederea efectuarii unei Comenzii II este permis oricarui client/Cumparator.